2021.05.11-[EVENT] - Adriadapt Croatian National Conference - 2021.05.11-[EVENT] - Adriadapt Croatian National Conference - Adriadapt

Breadcrumb

Asset Publisher

Klima se mijenja - promijenimo se i mi! - Konferencija za obalne županije, gradove i općine

Published on 12/04/2020 (last modified 30/06/2021)

START DATE

May 11, 2021 h.10:00

PLACE

online

To Croatian speakers:

Rezervirajte datum *11. 5. 2021.* za online konferenciju “Klima se mijenja - promijenimo se i mi! - Konferencija za obalne županije, gradove i općine” koju organiziramo u okviru projekta Adriadapt.

Dana 11. svibnja 2021. godine, u online formatu održat će se konferencija “Klima se mijenja - promijenimo se i mi! - Konferencija za obalne županije, gradove i općine”.


Konferencija će okupiti predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave, razvojnih agencija i relevantnih centara i institucija te zainteresiranu javnost. Sudionici će imati priliku upoznati se s načinima na koje donositelji odluka mogu (o)jačati oporavak i prilagodbu svojih područja na utjecaje klimatskih promjena. Osim ideja i uspješnih inicijativa, prezentirat će se i različite mogućnosti financiranja.

Prijava na konferenciju je obavezna putem poveznice: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEvc-mprz8sHt23OzQVujH7SUZgkXEvsnhx. Broj sudionika je ograničen.


Ova nacionalna konferencija održat će se u okviru projekta Adriadapt. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


Partneri organizatori: PAP/RAC, Državni hidrometeorološki zavod, Grad Vodice, Šibensko-kninska županija i DOOR.